Vox 

Coaching

Tamar Niamut is zangcoach en stemtherapeut. Bij Tamar kun je terecht voor zang -en stemcoaching. Zij heeft een klassieke conservatoriumachtergrond. Ze is tevens specialist in diverse moderne zangtechnieken en houdt zich intensief bezig met nieuwe ontwikkelingen rondom haar vakgebied. Zo is zij in opleiding tot craniosacraal therapeut, aangezien fysieke en mentale blokkades het stemgebruik kunnen beïnvloeden. 

Haar lessen kenmerken zich door een persoonlijke benadering en aanpak.

Gezond, vrij zingen en spreken, met behoud van jouw eigen unieke stemgeluid staan daarbij centraal.

WhatsApp%20Image%202020-09-05%20at%2016.
 

Vox 

Fysio

John Labrie is sport-, fysio-, manueel-, fasciatherapeut en medical personal trainer. 

Samen met Tamar blijft hij zich verdiepen in de nieuwste technieken om zangers en sprekers goed te kunnen begeleiden. Bij Vox Building begrijpen we dat zingen en performen topsport is, dat vraagt dan ook om een topsportbegeleiding.

Hierbij horen behandeling, training en inzicht geven in jouw prestatiemogelijkheden. Daarnaast kan hij medical taping toepassen bij onder andere hooikoortsklachten.

PHOTO-2020-08-29-11-47-00.jpg
 

Vox 

Revalidatie

Je stem gebruik je om je te kunnen uiten. Of het nu is om te zingen of te spreken.

Wat als dat niet meer vanzelf gaat? Bijvoorbeeld voor en na een operatie, ongeluk, of als er (nog) geen oorzaak voor jouw stemklachten gevonden is?

Vox Building zet samen met jou een traject op waarbij we met een holistische visie zorg dragen voor jouw stem en jou, waarbij we streven naar gezond stemgebruik. 

Daarnaast maakt Vox Building deel uit van een groot netwerk van stemspecialisten dat met spoed ingezet kan worden.

DSC02771.jpg
 

Vox Artist

Coaching

Artiesten kunnen veel druk ervaren om continue op hoog niveau te moeten presteren. Dan kan een persoonlijk begeleidingstraject goed van pas komen. Betrokkenheid en flexibiliteit vanuit Vox Building wordt door menig artiest als prettig ervaren. Door bijvoorbeeld te werken op locatie kunnen we dit traject volledig naar jouw wensen invullen, eventueel in overleg met jouw management. Ook kan dit traject aangevuld worden met een Vox Building Performance Challenge.

PHOTO-2019-01-23-13-47-36.jpg
 

Vox Emergency Care

Heb je last van je stem vlak voor je show of tv-uitzending? De nachtmerrie voor elke vocalist. Wij staan klaar om je te helpen met een uitgebreid scala aan behandelmogelijkheden. 

Indien nodig kunnen wij je snel in contact brengen met een KNO-arts of andere zorgprofessionals uit ons netwerk. 

6H2MUmnMSGGyJ6q+HmYtCA.jpg
 

Vox

Personal Training

Een show of zware tour op de planning staan? Vox Building is er voor je tijdens de voorbereidingen. Na een uitgebreide intake door het Vox Building Team kun je naast de zangcoaching ook een personal trainingstraject onder begeleiding van John volgen. Daardoor zul je helemaal fit aan je show of tour beginnen. Er kan worden afgesloten met de Vox Building Performance Challenge. Dit trainingstraject vindt plaats in een fitnessruimte, waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste trainingsmogelijkheden en apparatuur.

PHOTO-2020-08-29-11-48-20.jpg