Vox Vocal

Coaching

Tamar Niamut is een zangcoach met een klassieke conservatoriumachtergrond.

Ze is specialist in diverse moderne zangtechnieken en houdt zich intensief bezig met nieuwe ontwikkelingen rondom haar vakgebied.
Daarnaast verdiept zij zich in Cranio Sacraaltherapie; aangezien fysieke en mentale blokkades het stemgebruik kunnen beïnvloeden.
Bij Tamar kun je terecht voor Vox Building Vocal Coaching, in alle stijlen en voor alle niveaus. Haar lessen kenmerken zich door een persoonlijke benadering en aanpak.
Gezond en vrij zingen, met behoud van jouw eigen klankkleur en sound staan daarbij voorop.

Vox Personal

Training

Een show of zware tour op de planning staan? Wij zijn er voor je tijdens de voorbereidingen! Door middel van een personal training traject zorgt John ervoor dat je je show of tour helemaal fit van start kunt gaan. Dit traject vindt zich plaats bij de Moventes in IJsselstein, waar gebruik gemaakt wordt van de nieuwste technieken en apparatuur.  

Vox 

Revalidatie

Je stem gebruik je om je te kunnen uiten. Wat als dat niet meer vanzelf gaat?
Tamar en John zetten samen met jou een traject op om jouw stemgebruik te optimaliseren. Daarnaast maken zij deel uit van een groot netwerk van stemspecialisten dat met spoed ingezet kan worden.

Vox

Emergency Care

Stemproblemen? De nachtmerrie voor elke vocalist. Wij staan klaar om je rondom optredens te helpen met een uitgebreid scala aan behandelmogelijkheden. 

Indien nodig kunnen wij je snel in contact brengen met een KNO-arts of andere zorgprofessionals uit ons netwerk. 

Vox Artist 

coaching

Artiesten kunnen veel druk ervaren om continue op hoog niveau te presteren. Dan kan een persoonlijk begeleidingstraject goed van pas komen. Door bijvoorbeeld te werken op locatie kunnen we dit traject volledig naar jouw wensen invullen, eventueel in overleg met jouw management. Ook kan dit traject aangevuld worden met een Vox Building Performance Challenge.

Vox Fysio

John Labrie is sport-,fysio-, manueel, -fasciatherapeut en medical personal trainer. Samen met Tamar blijft hij zich verdiepen in de nieuwste technieken voor zangers en sprekers. Bij Vox Building begrijpen wij als geen ander dat zingen en performen topsport is, dat vraagt dan ook om een topsportbegeleiding. Hierbij horen behandelingen, training en inzicht geven in jouw prestatiemogelijkheden.

 
 
 
 
 
 

   © 2023 Andrew Larson. Proudly created with Wix.com

"Build a stronger voice, but don't lose your own"

© 2020 voxbuilding.nl | All Rights Reserved | Proudly created by socialroad.nl | Privacyverklaring

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon