VOX  

Coaching

Tamar Niamut coacht in allerlei stijlen aan alle leeftijden. Van amateur tot professional. Met heldere aanwijzingen gaat zij ervoor om samen met jou je grenzen te verleggen. De insteek is om te zingen en te spreken met een goede zangtechniek en gezond stemgebruik, maar met behoud van jouw klankkleur en sound.  

Auditie

Training

Bijna niemand vindt het leuk, auditie doen. “Auditeren kun je leren!”. Samen met jou bereiden we je auditie tot in de puntjes voor. 

Revalidatie

Heb je stemproblemen, of wil je de belastbaarheid van je stem optimaliseren (bijvoorbeeld voor een belangrijke auditie of zware tour)? Het primaire behandelteam gaat met jou aan de slag om met jou een traject op te zetten.

E.H.B.S

Stemproblemen? De nachtmerrie voor elke vocalist. Wij staan klaar om je rondom optredens te helpen met een uitgebreid scala aan behandelmogelijkheden. Indien nodig kunnen wij snel een KNO-arts inschakelen.  

VOX 

FYSIO.

John Labrie is Vox Fysio en medical personal trainer. 

Met zijn specialisaties sport-, fysio-, manueel- en fascietherapie (o.a. dry needling en manuele larynx facilitatie) kan hij jou behandelen en optimaal begeleiden. 

Artiesten 

Begeleiding

Als artiest is er veel druk om te presteren op hoog niveau. Tamar helpt je om jouw performance optimaal voor te bereiden en met die druk te leren omgaan. 

 
 
 
 
 
 

   © 2023 Andrew Larson. Proudly created with Wix.com

"Build a stronger voice, but don't lose your own"

© 2018 voxbuilding.nl | All Rights Reserved | Proudly created by socialroad.nl | Privacyverklaring

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon