Typhoon

Artiest

'Door haar efficiëntie, betrokkenheid en op het individu gerichte begeleiden word ik technisch sterker en vergroot ze mijn zelfvertrouwen. Tamar  werkt altijd vanuit mijn eigen stijl en bevordert mijn unieke stemgeluid. 

Ze laat je hard werken, maar altijd vanuit rust. Je komt jezelf zeker tegen in haar lessen, ze prikt overal doorheen, maar juist dat heeft me beter gemaakt.'

Sheila van de Weerd

Professioneel zangeres

'Tamar en John zijn allereerst de liefste mensen die je je kan wensen, maar daarnaast allebei ook zo vakkundig. Ze zijn erg begaan en zorgzaam en zorgen voor een hele ontspannen huiselijke sfeer. Ik voelde me bij beiden direct op mijn gemak.

Ik werk al een hele tijd als professionele zangeres, maar Tamar kan me altijd weer nieuwe dingen leren! Haar uitleg is heel helder en hierdoor kan ik gemakkelijk thuis weer zelfstandig aan de slag.

John heeft mij heel erg geholpen bij het controleren van bepaalde spieren die belangrijk zijn bij het zingen. Dit is en blijft moeilijk, maar oefening baart kunst! Dit kan ik vervolgens weer samen met Tamar implementeren tijdens het zingen.

Tot slot zorgt John er ook altijd  voor, bijvoorbeeld door dry-needling, manuele of fasciatherapie, dat mijn lichaam weer lekker soepel is en mijn stem kan ondersteunen zoals het hoort.'

Pauline Wittebol

Professioneel Musicalzangeres

'John en Tamar vullen elkaar goed aan.  Tamar weet mooi de diepte in te gaan en te kijken naar wat mijn stem nodig heeft. John die is helder, praktisch en gaat meteen tot actie over, nadat hij mijn wensen/problemen in kaart gebracht heeft.

 

Tamar's manier van lesgeven straalt één en al passie uit. Ze past haar manier van lesgeven aan op jou als persoon, jouw stem en jouw manier van leren. Door haar energieke, eerlijke coaching ben ik mijn stem goed gaan gebruiken en kan ik nu meer met mijn stem dan ik ooit had gedacht. Ook nu ik afgestudeerd musicalzangeres ben ga ik nog regelmatig even naar haar toe.

 

John weet met zijn fysio achtergrond veel over het lichaam en weet goed te vertellen welke spiergroepen bij mij meer getraind zijn. Hieruit bleek dat ik als meer getrainde danser spiergroepen gebruik die voor zingen niet altijd even goed werken. Hij heeft mij oefeningen gegeven en daardoor kon ik er verder mee aan de slag. Aan het eind van de sessies ga ik met een voldaan gevoel en meer kennis naar huis.'

Jaimie van Vliet

Studente aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater

'John en Tamar bieden ieder hun expertise, waardoor je op een andere manier naar het zingen zelf gaat kijken.

 

Ik weet nu dankzij Tamar en John dat als het vocaal even niet lukt of ik een mindere dag heb, dat er zoveel manieren zijn om dit toch op te lossen.

 

Hoe beter je je lijf kent, des te meer rust kan het je geven op de belangrijke momenten.'

   © 2023 Andrew Larson. Proudly created with Wix.com

"Build a stronger voice, but don't lose your own"

© 2018 voxbuilding.nl | All Rights Reserved | Proudly created by socialroad.nl | Privacyverklaring

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon