top of page
Vox Building Peformance Day

Vox Building Performance Day

De Vox Building Performance Challlenge is de ultieme manier om je onder deskundige begeleiding van John en Tamar op fysiek, vocaal en mentaal gebied voor te bereiden op een tour of show. Je gaat drie uur lang intensief fysiek en vocaal aan de slag. Hierbij zullen alle spieren die nodig zijn om optimaal te performen gebruikt worden.

Dit alles vindt plaats in een mooie fitnessruimte, inclusief gezonde hapjes en drankjes.

PHOTO-2020-08-29-11-47-21_edited.jpg
Vox Building Day

Vox Building Day

Een dag waarop de stem centraal staat en waarbij je veel kunt leren over jouw stem en de stem in het algemeen.  Je maakt deze dag kennis met optimale stemzorg. Samen met verschillende stemspecialisten kijken we naar de mogelijkheden voor jouw stem. In een veilige omgeving en onder deskundige begeleiding kun je je eigen grenzen verleggen. Er wordt in plenaire en individuele sessies gewerkt. Na afloop van deze dag ontvang je een persoonlijk advies.

DSC02652_edited.jpg
Masterclass Zang

Masterclass Zang

In deze masterclass werk je aan een muziekstuk naar keuze. In een korte tijd leer je alles uit jouw stem en performance te halen. Bovendien kijk en luister je naar de andere deelnemers. Onder de enthousiaste leiding van zangcoach Tamar ga je leren van en met elkaar. Een klassieke masterclass, in samenwerking met een klassiek pianist behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je een zangworkshop volgen met je familie, vrienden, collega’s, of als vrijgezellenuitje. Zangervaring is geen vereiste. Tamar geeft regelmatig workshops in AZC’s namens Stichting Move Forward, Het Nederlands Blazers Ensemble en Stichting Het Vergeten Kind. Ook was zij in het verleden werkzaam als workshopleider voor de afdeling Educatie van De Nationale Opera en Ballet en bij Stichting YO! Opera.

WhatsApp%20Image%202020-09-05%20at%2016.15_edited.jpg
Koor workshop

Koor workshop

Als dirigent kom je wellicht niet altijd toe aan alle zangtechnische aspecten. In overleg met de dirigent en het koor maken we een workshop op maat waarin techniek, performance en plezier centraal staan. Hierbij kan Tamar als Vox Coach worden ingeschakeld. Tamar is vaste stemcoach bij Mannenkoor Deo Datus in IJsselstein.

Het Vox Building Team kan de workshop ook samen verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

PHOTO-2019-01-23-13-47-36_edited.jpg
Workshop in de klas

Workshop in de klas

Op zoek naar een actieve zangworkshop in de klas? Tamar biedt een workshop die in een bijpassend thema gegeven kan worden. Ook kan er samen naar een voorstelling toe worden gewerkt.

Children Singing in a Choir
bottom of page