Vox Building  Day

“Een dag waarop de stem centraal staat.” Samen met een groep stemspecialisten kijken wij deze dag naar de mogelijkheden van jouw stem. Er wordt in plenaire en individuele sessies gewerkt. Na afloop van deze dag ontvang je een dossier met een persoonlijk advies.

Vox Building

Performance

Challenge

De Vox Building Performance Challenge is de ultieme manier om je onder deskundige begeleiding van Tamar en John op fysiek, vocaal en mentaal gebied voor te bereiden op een tour of show. Je gaat 3 uur lang fysiek en vocaal intensief aan de slag waarbij alle spieren die nodig zijn om optimaal te performen belast zullen worden in een fitnessruimte.

Inclusief gezonde hapjes en drankjes.

ZANG 

Workshop

In deze workshop werken we aan materiaal naar keuze. In een korte tijd leer je het beste uit jouw stem te halen. Daarnaast kijk en luister je naar andere deelnemers. Leren van en met elkaar staat centraal in deze workshop.

Klassieke  

Masterclass

Samen met jou en een klassiek pianist werken we aan klassiek materiaal. We gaan dieper in op de verschillende stijlen binnen het klassiek zingen.

KOOR 

Workshop

Als dirigent kom je wellicht niet altijd toe aan alle zangtechnische zaken. In overleg maken we een workshop op maat waarin techniek, performing en plezier centraal kunnen staan.  

 
 
 
 
 

   © 2023 Andrew Larson. Proudly created with Wix.com

"Build a stronger voice, but don't lose your own"

© 2020 voxbuilding.nl | All Rights Reserved | Proudly created by socialroad.nl | Privacyverklaring

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon